Catering

Vi på Kerstin & Britt tar med glädje emot förfrågningar för leverans av mat hem till er för fest såväl som middagar eller mottagningar. Kontakta oss så återkommer vi med ett skräddarsytt förslag.


Fest & högtider

Duvnäs trädgården

I våra lokaler i Duvnäs har vi möjlighet att arrangera privata middagar och festarrangemang för just ert upplägg. Inomhus i vårt orangeri har vi möjlighet att ta emot sällskap på upp till 50 sittande gäster. På sommaren kan orangeriet nyttjas tillsammans med innergården och på så sätt kan vi ta emot sällskap på upp till cirka 75 sittande gäster. I vår lummiga trädgård kan vi arrangera cocktail-party och stående mingel med buffé för upp till cirka 150 personer.

Valvet på Strömparterren

I vår fetlokal Valvet om ca 30m2 på Strömparterren arrangerar vi små intima middagar för max 20 sittande gäster eller mingel-cocktailparty för upp till 35 personer.


Bröllop

Vi tar gärna emot förfrågningar för bröllopsarrangemang. Ett sådant arrangemang skräddarsyr vi helt enligt era önskemål och förutsättningar. Vi genomför allt från cocktailparty, sittande middag med flera rätter, vigselakt i trädgården och båttur inkluderat. Endast fantasin och kanske en budget begränsar de oändliga möjligheter som finns.