Kerstin_o_britt186.jpg
 

Kära vänner!

Hjärtligt välkomna till en ny säsong hos oss på Kerstin & Britt!

Nu har vi slagit upp portarna i Duvnäs och vi ser fram emot att få hälsa gamla som nya gäster välkomna tillbaka. Strömparterren planerar vi att öppna upp sista helgen i april.

Vi har en tagit fram nya menyer och vi kommer framöver att dela upp dagen i två tider; brunch & lunch mellan 11.00 och 17.00 samt middag på kvällen från 17.00. Tillsvidare gäller lunchmenyn som ni finner här på vår sida för hela dagen från 11.00 till 20.00. Snart följer också sällskapsmenyer, bufféer och mat för mingel.

Påsken är en härlig högtid att tillbringa med nära och kära. Vi har tagit fram en påsk-inspirerad meny med tre rätter med ett klassiskt innehåll med sill, lamm och en smarrig mandeltårta. Välkomna att boka bord för hela påsken från Skärtorsdagen inklusive Annadagen.

Varmt välkomna till oss, vi ser fram emot att få rå om er!

kära hälsningar

Håkan & Thomas

 
 
 
 

Kerstin & Britt Startsida.jpg
 


Om oss

Kerstin & Britt drivs sedan 2018 av de två livsglada matentusiasterna tillika vännerna Håkan Svensson och Thomas Johansson. Trots att man i vissa fall kan förväxla dem med tanter är namnet emellertid taget från deras framlidna mödrar. På så vis kan deras recepthemligheter och eviga passion för livets goda leva vidare. Det är vi stolta att dela med oss av.

Kerstin & Britt Om Oss2.png
 
 

Om våra ställen

Vi finns både i Stockholm city och en liten bit utanför stan – på Strömparterren och i Saltsjö-Duvnäs. Vårt erbjudande skiljer sig en aning mellan de båda serveringarna, men vi kan alltid lova glada miner, en bit mat gjord med kärlek, kaffebröd eller något gott att dricka (fullständiga rättigheter). Allt samlat i en skön miljö, förstås.

 
 

Saltsjö-Duvnäs

Om solen skiner över idyllen föredrar de allra flesta att slå sig ner utomhus. Här odlar vi känslan av att du är gäst i vår trädgård, omgiven av vänliga ansikten...

Strömparterren

Denna citypärla har otroligt nog passerat under radarn hos många, förvisso kan vi ursäkta oss med att uppmärksamheten lätt dras till Kungliga slottet, precis intill...